Nieuws

Opendagen Module II

School voor Theologie

Missie in Meppel !

Tot enkele jaren geleden was het theologie onderwijs binnen Rafaël Nederland alleen klassikaal te volgen in Amersfoort. Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen al onze lessen op te nemen (op video en op mp3). Hierdoor werd het mogelijk niet alleen klassikaal maar ook digitaal te studeren. Door deze nieuwe ontwikkeling werd ons onderwijs toegankelijker. Je hoeft niet naar Amersfoort te komen, op een donderdagavond, om deel te kunnen nemen aan de lessen. Iedereen die bij ons theologie wil studeren kan meedoen.

We zijn ongelooflijk blij met bovenomschreven ontwikkeling. Ons theologie onderwijs is nu beschikbaar voor iedereen!

Dit bracht ons er toe onze folder en ook de website compleet te herschrijven. Dit hebben wij de afgelopen maanden gedaan. In deze nieuwe folder hebben wij de focus verlegt van één module die in september start naar de hele opleiding waarvan inmiddels de helft van de modules al digitaal beschikbaar is. In de folder leggen wij uit wat ons modulaire theologie onderwijs inhoudt. Ook vind je een inhoudelijke beschrijving van elke module. We nodigen je van harte uit op onze vernieuwde site te kijken: theologie.rafael.nl Daar vind je per module aangegeven hoe je deze kan volgen.

Heb je interesse om Theologie te gaan studeren (ik weet uit ervaring dat het gewoon ontzettend mooi is) neem dan contact op met ondergetekende.

 

Of wil je de folder alvast digitaal ontvangen laat het mij dan weten!

 

Evert Mussche.