Nieuws

Vrijdag 8 september 2017

School voor Theologie

Missie in Meppel !

 

Hanne de Vries, kamerconcert in de Kameel!!

In een gezellige huiskamer met je familie en vrienden God aanbidden? Aanbiddingsleider Hanne de Vries die spreekt en zingt bij de jeugdgroep van je kerk? Dat kan! Hanne de Vries heeft aangekondigd dat zijn succesvolle Heilige Huisjestour een vervolg krijgt!

Komend najaar zal Hanne op allerlei plekken in Nederland en België huiskamerconcerten geven. In zijn tourschema kun je zien waar hij allemaal heengaat! Tijdens zo’n bijzondere avond zal Hanne muziek maken, persoonlijke ervaringen en anekdotes delen en is er genoeg ruimte om gezellig een praatje te maken. Natuurlijk zal hij ook zijn nieuwe single Hier Bij U ten gehore brengen.

Tijdens de Heilige Huisjestour zal Alpha Nederland ook meegaan, om meer te kunnen vertellen over Alpha Youth. Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. Hier vind je alvast wat meer info over Alpha Youth.

In 2013 vierde Hanne zijn 10-jarig jubileum als aanbiddingsleider met een huiskamertour door heel Nederland, waarbij hij onder andere optrad tijdens jeugdavonden en (jubileum)feestjes. Hij kwam toen in meer dan 30 huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Annemieke, die een van de concerten bezocht, schreef: “Het was zooo gezellig! Dank voor je komst, je liedjes en waardevolle woorden.”

Tot enkele jaren geleden was het theologie onderwijs binnen Rafaël Nederland alleen klassikaal te volgen in Amersfoort. Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen al onze lessen op te nemen (op video en op mp3). Hierdoor werd het mogelijk niet alleen klassikaal maar ook digitaal te studeren. Door deze nieuwe ontwikkeling werd ons onderwijs toegankelijker. Je hoeft niet naar Amersfoort te komen, op een donderdagavond, om deel te kunnen nemen aan de lessen. Iedereen die bij ons theologie wil studeren kan meedoen.

We zijn ongelooflijk blij met bovenomschreven ontwikkeling. Ons theologie onderwijs is nu beschikbaar voor iedereen!

Dit bracht ons er toe onze folder en ook de website compleet te herschrijven. Dit hebben wij de afgelopen maanden gedaan. In deze nieuwe folder hebben wij de focus verlegt van één module die in september start naar de hele opleiding waarvan inmiddels de helft van de modules al digitaal beschikbaar is. In de folder leggen wij uit wat ons modulaire theologie onderwijs inhoudt. Ook vind je een inhoudelijke beschrijving van elke module. We nodigen je van harte uit op onze vernieuwde site te kijken: theologie.rafael.nl Daar vind je per module aangegeven hoe je deze kan volgen.

Heb je interesse om Theologie te gaan studeren (ik weet uit ervaring dat het gewoon ontzettend mooi is) neem dan contact op met ondergetekende.

 

Of wil je de folder alvast digitaal ontvangen laat het mij dan weten!

 

Evert Mussche.